Služba prodaje
SINGI Inženjering, d.o.o.
Molerova 74, Beograd
08:30 - 16:00
Ponedeljak - Petak
Tehnička podrška 24/7

Singi svojim korisnicima nudi veći broj različitih rešenja, uglavnom namenjenih zaštiti podataka i brzom oporavku oštećenih sistema.

Bilo da se radi o antivirusnoj zaštiti, potrebi za pravljenjem rezervnih kopija podataka, upravljanju mrežnim resursima ili daljinskoj administraciji, naša služba prodaje će Vam ponuditi optimalna rešenja koja odgovaraju Vašim potrebama.

Ukoliko Vam je potreban proizvod za ličnu upotrebu (kućni korinsici) možete nas kontaktirati putem telefona ili e-pošte. Takođe, proizvode možete poručiti kod naših partnera.
Spisak prodajnih mesta na kojima možete naručiti naše proizvode se nalazi se ispod teksta.

Ukoliko se Vaše mesto ne nalazi na nasem spisku prodajnih mesta, licencu mozete nabaviti i ON-LINE kod nekog od navedenih partnera koji omogucavaju takvu kupovinu.

No i pored toga, ukoliko imate bilo kakve nedoumice u vezi rešenja koje Vam je potrebno, ako ste kućni korisnik možete sa obratiti nama za savet, na email adresu [email protected]. Možete nas pozvati na neki od sledećih telefona: 011 244-90-54 i 011 24-50-810.

Zaštita podataka u poslovnim okruženjima je specifična zbog toga što se tu srećemo sa mrežama koje sadrže veći broj računara. Sama činjenica da računari mogu međusobno da razmenjuju podatke, kao i da izlaze na Internet stvara značajne bezbednosne probleme, tako da je zaštitu neophodno primeniti na više tačaka da bi bila efikasna.

Služba prodaje Singi-a, kao i naša tehnička podrška, specijalizovani su za poslovne korisnike, kojima mogu ponuditi rešenja koja im po ceni i tehničkim karakteristikama najviše odgovaraju.

Ukoliko ste se već opredelili za neki od proizvoda i rešenja iz naše ponude ili imate bilo kakve nedoumice i pitanja u vezi toga, možete se obratiti našoj službi prodaje na e-mail adresu [email protected]. Možete nas pozvati na neki od sledećih telefona: 011 244-90-54 i 011 24-50-810.

Singi prodaju mozete kontaktirati radnim danima telefonom, preko adrese [email protected].Prodajna mesta

Odaberite grad za prikaz dostupnih radnji


Postanite naš Partner.