Služba prodaje
SINGI Inženjering, d.o.o.
Molerova 74, Beograd
08:30 - 16:00
Ponedeljak - Petak
Tehnička podrška 24/7


Ukoliko imate pitanja, sugestije, primedbe
ili pohvale pišite nam.

Biće nam zadovoljstvo da Vam izadjemo u susret!

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak 8:30h do 16:00h

 Adresa
  • SINGI Inženjering, d.o.o.
  • Molerova 74, Beograd 11000
 E-pošta

Kako do nas?

Nasa adresa je Molerova broj 74. Molerova ulica se nalazi u centralnom delu Beograda (na Vračaru), u neposrednoj blizini Elektrotehničkog fakulteta i Vukovog spomenika. Molerova ulica se prostire od Bulevara Kralja Aleksandra (bivši Bulevar Revolucije) pa sve do Njegoševe ulice.

SINGI prostorije se nalaze na delu ulice bliže Bulevaru. Na uglu Bulevara i Molerove nalazi se znamenita kafana "Domovina", po čemu je ovaj kraj poznat. Na mapi gore možete da vidite mapu grada.

U ovoj varijanti možete ili da dođete do Terazija ili da posle Zelenog Venca prođete kroz tunel i skrenete ka zgradi Skupštine Srbije. Nakon toga se ide Bulevarom i kada se dođe do Elektrotehničkog fakulteta (dakle, pre Vukovog spomenika) skrene se desno u Molerovu ulicu.

Krene se Beogradskom ulicom ka Pravnom fakultetu. Pošto nije dozvoljeno skrenuti desno u Bulevar, skrene se u Krunsku ulicu (bivsa Proleterskih Brigada) i onda u prvu levo ka Bulevaru, nakon čega je moguće skrenuti desno u Bulevar. Bulevarom se ide sve do Elektrotehničkog fakulteta i zatim se skrene desno u Molerovu.

Tu postoji par varijanti. Prva je da posle silaska s mosta skrenete levo ka stadionu OFK Beograd, a zatim kod kružnog toka skrenete desno. Nakon toga idete pravo Ruzveltovom ulicom do Vukovog spomenika. Na tom mestu, iako je Molerova ulica sa desne strane (gde ne možete da skrenete) prvo skrecete levo, a potom odmah desno u Golsvoritjevu ulicu i zatim u prvu desno (Hadzi Đerina ulica). Druga ulica levo je Molerova.

Druga varijanta je da se posle silaska s mosta spustite do Bulevara Despota Stefana (bivša ulica 29. Novembra) i njome idete pravo do Trga Republike. Tu se skrene levo ka Domu omladine, produži ka Skupštini Srbije, pa onda dalje Bulevarom ka Elektrotehničkom fakultetu.